Eldblomma: Hur vet du om din sexualitet?
 
När vet vi vad vi är? rent sexuelt? Jag menar inte sexuell orientering utan hur sexuella vi är. Gillar vi mycket sex eller lagom eller för lite? 🤔🧐
 
En kompis från sexforum, en brevvän, svarade att han visste redan när han var 10 att han är väldigt sexuelt av sig. Han utförde diverse akter på sig redan då o till och med fick utlösning. En annan påstod att han fick sin första utlösning när var 5-6 år gammal. Den sistnämnda gör mig tveksam, har svårt att tro. Väldigt svårt 😏 men ibland hittar vi på något som förklarar vår boost of sexuality eftersom vi vill tro att vi är överdrivet sexuella. 
 
Vad ska man säga? Vi behöver inte skämmas eller leta förklaringar till varför vi har högre sexlust än andra. Egentligen hur vet vi att vi har det ? Genom att fråga runt? 😁 Men andras sexlust är inte barometern för att mäta din ?! Det är en bra blandning av sexlust i världen när finns folk med olika nivåer av sexualitet och inte alla springer runt som kaniner o jyckar mot varandra 😁 eller tvärtom.
 
Jag kan säga från min erfarenhet att sexlust är varierande. Det första tecknet av sexualitet, enligt mig, är när, i vilken ålder, börjar man med onani. När jag startade med onani kände jag ingen skam för att jag inte visste att det var just onani. Onani är ett ord jag aldrig hört talas om när var 11. Jag gillade känslan att nå toppen men frågade aldrig någon vad var det jag fick eftersom i muslimska länder man får inte prata om sånt, dvs om könsrelaterade ämne. I särskilt om du är en flicka. Konstigt nog, fanns det ord för snopp men absolut inte för snippa till exempel. Föräldrar kunde skoja o prata om snopp men så snart det kommer till tjej organ kallades den för "det" eller "där", ospecificerad. Jag har ont "där" , sen ska tjejen peta neråt o inte röra för att då fick man lätt smisk på händerna, "ta bort händerna från "den" !". Och i hamam fick man tvål i handen o sen ska du lägga tvålen vid sidan och får order att "tvätta "den"". Det fanns så mycket förbud runt snippa. Jag tycker att det är bättre i Sverige då det finns namn, snopp o snippa, och med det tas bort all drama runt könsorgan redan i barndomen.
 
Som ni förstår i ett samhälle, där man får inte nämna könet, fanns inte chans för ett barn att ställa frågor. jag fortsatte med självlekar i smyg o ovetande tills jag hörde samtal mellan mina syskon som då studerade på medicinsk universitet. Det var bara negativt prat om att man inte ska onanera och att onani kommer att synas senare vid gynekolog undersökning för oskuld. Då blev jag riktigt panikslagen när jag förstod att hela släkten kommer att veta vad jag gjorde. Jag föreställde mig inkvisitionen med mental tortyr framför hundratals släkt. Även om jag förde ingenting i mig var jag väldigt rädd att det kommer att ställas frågor o framförallt, vad ska jag svara?! Hur ska jag förklara mitt tidiga intresse? Varför ens jag kom på det o inte mina syskon?!  skammet o konsekvenserna gav mig enorma ångestkänslor under hela mitt liv i hemlandet. "Min far kommer att döda mig! 😥😢😣 ", Allt som jag kunde tänka om!
 
Varje vecka lovade jag mig att sluta med "det" men kunde inte hålla mig emot. Dessutom hade jag alltid svårt att somna och onani var till hjälp. Onani-endorfiner blev mina sömnpiller samtidigt som jag gjorde det under dagen. Var dock svårt att hitta ställe då vi var fyra barn i ett litet rum på ca 8kvm, bara en fick sova i sängen, den äldsta, alla andra på madrassen på golvet. Oftast fick jag vänta tills alla somnade, kunde ändå inte sova, sen gjorde jag "det" o somnade snabbt o sist.
 
Så jag skulle påstå att de som visar intresse till onani tidigt i åldern förmodligen har mer hormoner i kroppen än de som inte gör det. Och det är inte relaterad till mens, inte i mitt fall iaf. Men det betyder inte att de som inte visar intresse är frigida o impotenta 😏
 
Jag hörde en gång en konversation i t-bana, 12-13 åriga tjejer, och en av dem var på läger där hon fick dela rum med annan tjej som tydligen onanerade på natten. De tyckte att det var motbjudande o äcklig. Ganska vanlig reaktion hos många , även många vuxna reagerar på samma sätt. Jag vill bara säga att man ska inte döma! Utan ha förståelse. det går inte styra "det", jag har försökt att sluta men hormoner är inte något som man beordrar o dem försvinner 😏 man måste förbruka dem och jag tycker att onani är bästa sättet att förbruka hormoner när man är väldigt ung. Bättre än att bli utnyttjad av vuxna gubbar till exempel. Det är ett sätt att hjälpa sig. Så ska man tänka! Inte döma ☺️
 
När det gäller musik, veckans val är låten "Dirty Wine", R-Cue och Melissa Kate. Hoppas att ni gillar låten 💜 
 
P.s. Mitt första inlägg här är nu klar, inte lätt att skriva i nya plattformen, vänjer mig så småy. Tänkte ldda upp min gamla dagbok på helt annan blogg sida.