Tänkte dela med min gamla dagbok inlägg som jag skrev i juni 2018. Det var ett minne för livet som än idag ger mig fnissar😁
 
 
Ett oanständigt förslag.. Turn up..
Låten hette Turn up The fire , Nova Millers ny song som sätter takt på min yoga träning .. jag sitter på vita stranden i florida.. på yoga mattan .. tittar på havet som är lugn o vacker.. vågorna slår i takt med låten o jag finner utomjordisk balans mellan mig, stranden, havet, låten, himmel o allt...som plötsligt avbröts av en kille, han jestikulerar och jag måste pausa musiken. Han frågar snällt om jag kan hjälpa med arrangemang till hans kompis, han pekar mot ett gäng av 5-6 vältränade killar mellan 20-28, kompis ska gifta sig, förklarar han, och de vill anordna en party där den som gifter sig valde mig att bjuda för att göra bbbbb (förstod inte ordet, aldrig hört ). Istället för att blankt säga nej, undrade jag vad innebär det. Han svarade artigt att det blir drickande och de häller ut öl mellan mina bröst och den som ska gifta sig kommer att dricka öl därifrån..  HAHAHAHAHAHHA vad säger han ?? 
 
Jag hoppades att det var ett skämt men det var det inte. "so what do you say ?" jag svarade att i am very pleased but unfortunately i cant follow to the party.  Han tackade artigt och gick till killarna. Jag fick avbryta träningen och det tog mig några minuter att lugna ner mig, jag fick jätte fniss attack :)) Det där spontana händelse som ger paff känsla är något unik, att vara oförberedd, panikslagen. Det finns charm i det.
 
Skulle jag varit ensam skulle jag tackat ja ,inte för att jag brinner för det utan för att jag är nyfiken och sett såna party bara i filmer. Förmodligen kommer jag aldrig uppleva det men känslan att jag kunde, varit bjuden, ger mig halvvägs satisfaction. Jag kunde hålla min åldern hemlig och kunde styra den hela själv :)) om ..:)) om jag tackade ja!
 
Jag kan nästan påstå att här på stranden med alla vackra tjejer runt omkring har jag absolut minsta tutt storlek och att välja små tuttar framför alla stora dödar min teori att små är inte attraktiva för killar. Jag har svårt att föreställa mig hur skulle öl runnit mellan mina små bröst så att han hunnit dricka :)) han måste vara jäkla skicklig tänkte jag spontant..det kommer jag aldrig veta antar jag :) vill jag veta? Eller skulle jag tagit förslaget som förolämpning ? Är det något förolämpande med att bli bjuden att vara i den rollen? Inte vet jag. Finns inte i den kulturen jag kommer ifrån. 
 
Jag tycker att amerikanska stränder har absolut bästa goodlooking bodies av alla stränder jag har sett hittills. Både killar och tjejer. Sexiga .oanständiga. Bästa havet - mjuk och kärleksfull, största vågen skrämmer inte, varma vatten hånglar med din kropp .den ger liv. Och lust..
 
Turn up The heat, turn up The fire .. 
 
P.s. jag googlade och hittade att det killen ville heter boobluge :))omg :))